חברת 'מאסטר ספירולינה' מחוות חולות זיקים, מלווה את פעילות 'מרתון ישראל' במרוצים השונים מזה שנים. קבוצות ריצה פרטיות ואנשים רבים העוסקים בספורט כאורח חיים וכמקצוע מוצאים בספירולינה של מאסטר ספירולינה כבוסטר אנרגתי אדיר ומדווחים על עליה משמעותית ברמת האנרגיה בזמן הפעילות המאפשרת להם שיפור ביצועים, תהליך התאוששות מהיר יותר, ירידה משמעותית בפציעות ספורט, וכן תחושת חיוניות שאין לה תחליף.

צריכת ספירולינה משפרת ביצועים:

מאסטר-ספירולינה - בסלט

יעיל ביותר לכאבי שרירים עייפות ודלקות

השימוש במאסטר ספירולינה תורם באופן משמעותי לאפקטיביות האימונים. זמינות גבוהה של חומצות האמינו החיוניות, הוויטמינים, המינרלים והאנזימים, וכן ספיגתם המהירה בגוף במהלך האימון ואחריו, תורמים לשיפור הביצועים, להתאוששות מהירה יותר ולבניית השרירים. במקביל, נוגדי החמצון מסייעים במניעת התפתחות של דלקות ומעודדים את איחוי הרקמות ואת ההתאוששות לאחר מאמץ.

במחקר שנערך באוניברסיטת מרילנד שבארה"ב נמדד שיפור משמעותי בביצועים של רצים שצרכו 6 גרם ספירולינה ביום במשך ארבעה שבועות – נמדדה עלייה בקצב שריפת השומנים לעומת הפחמימות ועלייה בריכוזי גלוטתיון (GSH) , נוגד החימצון הטבעי של הגוף, במהלך היממה שלאחר האימון. התוצאות מוכיחות שימור טוב יותר של הרקמות, צמצום הנזק והארכת הזמן לפני הופעת סימני עייפות.

תודות לרמות חלבון גבוהות בין 60%-75%, לצד תהליך ספיגה מהיר במיוחד, צריכת מוצרי ספירולינה טבעיים מסייעים לעוסקים בספורט בתהליכי בניית שרירים בדרך טבעית לחלוטין.

 

כיצד התהליך קורה:

רמת החומציות – PH של הספירולינה הוא 10. הספירולינה הנה בסיסית.
ה-PH של גוף בריא 7.4 ולכן ניתן להבין מדוע מייחסים לספירולינה תכונה של נירמול חומציות בדם, במעי הגס ובכלל הגוף.
בנוסף מבנה התא של הספירולינה זהה למבנה התא של גוף האדם מה שמאפשר לה להיספג ביעילות ובמהירות רבה במחזור הדם.
במהירות: מפאת ה- PH הגבוה.
מאסטר-ספירולינה---אבוקדוביעילות: מכיוון שהספירולינה מתנהגת כמאין ״סוס טרויאני״ חיובי, המכיל בתוכו כמות מינרלים, ויטמינים, חלבון מלא (8 חומצות אמינו חיוניות). תודות לספיגה המהירה שלה לתוך הגוף לאחר ספיגתה היא משחררת את כל אוצרותיה ישירות לתוך הגוף.
בספירולינה קיימות כל חומצות האמינו = חלבונים לבנייה מחודש של שרירים.
בספירולינה יש ויטמין 12B אמנם מעט מאוד אך איכותי ביותר.
בספירולינה ריכוז גבוה ביותר של ברזל, מגנזיום , אשלגן.
כל אלו הם מינרלים שהגוף עושה בהם שימוש אינטנסיבי במהלך פעילות ספורטיבית. המינרלים משמשים לביצועים ספורטיבים מאחר והם זקוקים לחידוש ומילוי המלאי.

 

תהליך התאוששות הגוף עם צריכת ספירולינה:

השילוב של הכמות הגדולה בוויטמין B3 יעיל ביותר לכאבי שרירים עייפות ודלקות.

גופרית – אחראית על פעולת שרירים תקינה, מהווה אבן בנין לחלבונים ושרירים בריאים.

מגנזיום – בניית תאים חדשים, בניית עצם, ייצור חלבון, הגנה על דפנות כלי הדם משינוי לחץ הדם בזמן פעילות ספורטיבית.

אשלגן – המרת הסוכר בדם לגליקוגן הוא הסוכר הנאגר בכבד ובשרירים אשר דרוש לקיום אנרגיה גופנית תקינה. הרפיית שרירים מהצטברות חומצת חלב בשריר בזמן הפעילות.

 

אודות מאסטר ספירולינה מחוות חולות זיקים

מאסטר ספירולינה חוות חולות זיקים

חוות חולות זיקים הנה החווה היחידה בישראל המגדלת את אצת ספירולינה בשיטה המסורתית והטבעית, לצד סטנדרטים בינלאומיים של בקרת איכות אורגנית. מוצר הספירולינה הוא 100% טבעי, ללא תהליכי עיבוד, ללא הדברה וללא תוספות של חומרים משמרים. בנוסף אנו מחזיקים בתעודת כשרות בד"ץ העדה החרדית, תעודת USDA לחקלאות אורגנית ונמצאים תחת פיקוח של IQC, המכון לבקרת איכות, המאושר על ידי משרד הבריאות ומשרד החקלאות בישראל. אנו משקיעים משאבים רבים על מנת לספק לכם את הספירולינה, אחת מחמשת מזונות העל, היישר מהטבע לצלחת, ומציעים את המוצר בשני מארזים, האחד טרי קפוא והשני יבש קראנץ' ובנוסף בחטיפי בריאות טבעיים, ללא חומרים משמרים או סוכר.

מאסטר ספירולינה מפעילה משק משפחתי בוטיקי לגידול ספירולינה איכותית בשיטה המסורתית והטבעית ומתמחה במוצרי פרימיום מיוחדים מבוססי ספירולינה.

 

מיהו מאסטר ספירולינה ?

מאסטר-ספירולינה - סוקרט שושן

סוקרט שושן מייסד החברה

מאסטר ספירולינה הוא חקלאי נלהב בשם סוקרט שושן, מייסד החברה, יליד צרפת שעלה לארץ בשנת 1984 עם חזון ציוני והתיישב בגוש קטיף. משבר פינוי משפחתו מהגוש בשנת 2002 הובילו כעבור מס' שנים לנסיעה לצרפת שתשנה שוב את חייו והפעם לטובה…לאחר שהשתלם בצרפת אצל טובי המומחים לגידול אצת הספירולינה בשיטה המסורתית, הקים סוקרט ב- 2011 את חוות הספירולינה הראשונה בישראל ומאז ועד היום מגדיל אותה לייצור של עוד ועוד ספירולינה איכותית ביותר עם טעם ללא תחרות ומגדל אותה באופן אישי ולא מפספס יום בטיפול בבריכות ובקציר !

הכינוי שייחסו לו בעלי חוות ספירולינה בעולם הוא ״מאסטר ספירולינה״ ומכאן בא שם המוצר.

 

תהליך יבוש הספירולינה:

מאסטר ספירולינה - מיובשתרבים נחשפו לספירולינה בטקסטורת פתיתי נודלס דקים ויותר ויותר אנשים מוצאים בה פתרון יעיל, אפקטיבי ביותר ונוח לצריכת ספירולינה. ספירולינה הנה מיקרו אצה הגדלה באופן מבוקר בבריכות מים מתוקים בחממות סגורות. לאחר תהליך סינון מיוחד הן מיובשות באופן מוקפד בתנור סולארי 22 שעות ייבוש בטמפ׳ של בין 37 – 41 מעלות..
שיטת ייבוש זו מבטיחה שמירה אבסולוטית על ערכי התזונה של האצה מבלי לפגוע בהרכבים הביוכימיים המדהימים שבה. תודות לשיטת יבוש יחודית זו משתמר החומר הפעיל.

בזכות ייבוש עתיק וארוך זה, טעמה מזמין והאפקט של החומר הפעיל שבה בא לידי ביטוי באופן מיידי, תוך כדי ספיגה מלאה של 100% בגוף.

%d7%9e%d7%90%d7%a1%d7%98%d7%a8-%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%95

 

 

מאסטר ספירולינה

ספירולינה חוות חולות זיקים